Stokerij VdS | Wijnen
15900
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15900,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Wijnen

Wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje worden rechtstreeks ingevoerd van bij de wijnboer. Van kleine landwijnen tot de grote Grand Cru Classés. Vaak zijn deze wijnen exclusief voor heel België. Naast wijnen ook rechtstreekse invoer van Pineau des Charentes, porto en schuimwijn.

In samenwerking met een lokale cavaproducent, stelt VdS ook een eigen cava samen in Catalonië. Cava Barbaró rijpt negen maanden en heeft fruitige accenten met een fijne parel.

Ontvang thuis onze wijncatalogus. Helemaal gratis

Pierre Launay Champagne

Onze huischampagne Pierre Launay is een zeer familiale onderneming met een uitstekende reputatie. De drie gebroeders Launay staan vandaag aan het roer en brengen naast de Tradition ook andere varianten uit zoals de Sélection , Prestige en Blanc de Blancs. Hun volledige gamma werd al meerdere malen bekroond met de Médaille d’Or. Ontdek ze bij ons!

WIJN IN DE KIJKER

Giobatta van Tenimenti Andreucci

De zevende generatie in het familiebedrijf maakt weergaloze wijnen.

Giobatta is een typische Italiaanse/Toscaanse wijn. De Sangiovesedruif zorgt voor zachte toetsen van rood fruit en ronde tannines. Heerlijk volle structuur met een middellange afdronk.

Heerlijk bij pasta’s en geroosterd vlees.

wijn-131
Stokerij VdS

Lion d’Orweg 19
9300 Aalst
053 21 14 86

VOLG ONS OP FACEBOOK