Stokerij VdS | VdS Creations
15756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15756,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

VdS Creations

Naast de eigen producten stookt de stokerij ook voor anderen onder de noemer VdS Creations. Een volledige begeleiding van concept tot ontwikkeling, vakmanschap en ervaring in de branche staan daarbij ter beschikking. Over de jaren heen zijn er tal van uiteenlopende projecten gerealiseerd. VdS Creations staat voor engagement, creativiteit en vooral kwaliteit.

Elk project is uniek. De ontwikkeling van een private label vraagt maatwerk waarbij het product centraal staat. Dit omvat productontwikkeling, rijping, botteling, stockage en transportafhandeling zowel nationaal als internationaal.

Private labels zijn dé specialiteit van VdS en deze zijn wereldwijd verspreid. De stokerij exporteert onder meer naar Zuid-Afrika, China, Verenigde Staten, Australië, Verenigd Koninkrijk en Denemarken.

ENKELE VAN ONZE SAMENWERKINGEN

[/vc_row]

Stokerij VdS

Lion d’Orweg 19
9300 Aalst
053 21 14 86

VOLG ONS OP FACEBOOK