Stokerij VdS | Jenever
15674
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15674,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Jenever

Stokerij VdS maakt al sinds zijn oprichting jenevers van de hoogste kwaliteit. Alle jenevers worden gemaakt in small batches en nog gestookt volgens het oude systeem. De natuurlijke ingrediënten en de authentieke methoden zorgen voor niets meer dan pure kwaliteit in de fles.
Goeie Seeve 35°

Oude graanjenever vier jaar gelagerd op eikenhouten vat. Goeie Seeve wordt al sinds 1919 gemaakt door de Gentse stokerij Cockney’s Distillery. De krachtige mout- en jeneverbessmaak laat zich spontaan opmerken in de mond. De naam verwijst naar het bierbeslag.

Faluintjesjenever 35°

Oude graanjenever van 35° verfijnd met fijne, inheemse kruiden gestookt volgens het vieux système. Typische Oost-Vlaamse graanjenever met een ronde, volle smaak en zachte afdronk. De goudgele kleur is op volledig natuurlijke wijze verkregen.

Hopjenever 35°

Jenever op basis van hop van de laatste overgebleven hopboer uit de Faluintjesstreek. De lichtgroen gekleurde jenever bezit de bittere smaak van verse hop en de typische geur van hopbelletjes.

Louis-Paul Boonjenever 35°

Een waar cultureel icoon. Louis-Paul was een genieter en liefhebber van zowel de “druppel” als whisky. Dit eerbetoon resulteert in een jenever gerijpt op whiskyvat. De heerlijk zachte afdronk en de lichte whisky-ondersmaak doen verlangen naar meer. Elk exemplaar is uniek genummerd en gehandtekend door Jo Boon, enige zoon van.

Jonge & Oude klare van Aalst 30°

Jong, fris en pittig op basis van graan en mout of oud, complex en gerijpt op eikenhouten vat.

Oilsjters Babbelwater 35°

Aalsterse klare op basis van graan en gerstemout.

Stokerij VdS

Lion d’Orweg 19
9300 Aalst
053 21 14 86

VOLG ONS OP FACEBOOK