Stokerij VdS | Delicatessen
16121
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16121,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Delicatessen

Advocaat

Advocaat is een natuurlijk product dat vervaardigd wordt met verse eieren, suiker, melk en alcohol. Het eigeel dient afgescheiden te worden van de rest van het ei want dit zorgt voor de mooie gele kleur en de heerlijke smaak. Dit gebeurt nog steeds volgens een oude techniek. De advocaat wordt dan verdere afgewerkt volgens het aloude recept, er wordt nog écht op grootmoeders wijze geproduceerd. De heerlijke smeuïge structuur is heerlijk bij een bolletje vanille-ijs of bij koffie.

De advocaat van VdS is verkrijgbaar in handige knijptubes, glazen flessen alsook kleine bokaaltjes.

Krieken op jenever

Een oeroude delicatesse van bij ons. Wanneer het kriekenseizoen aanbreekt selecteren wij vakkundig de beste en meest geschikte druiven om op onze graanjenever te leggen. De krieken worden eerst gereinigd en ontdaan van hun steel, waarna de bokalen op het schap eindigen om 4 à 5 maanden te rijpen om hun volle smaak te bekomen. Elk jaar is deze delicatesse klaar rond de nieuwjaarsperiode. Een heerlijke klassieker bij verschillende gelegenheden!

De delicatessen zijn ook samen verkrijgbaar in een passend omhulsel tijdens de eindejaarsperiode.

Stokerij VdS

Lion d’Orweg 19
9300 Aalst
053 21 14 86

VOLG ONS OP FACEBOOK