Stokerij VdS | DEGUSTATIES & WORKSHOPS
15946
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15946,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

DEGUSTATIES & WORKSHOPS

DEGUSTATIES

Geregeld worden tastings georganiseerd in de stokerij. Afhankelijk van het programma begint zo een avond met een rondleiding doorheen de stokerij gevolgd door een ruime degustatie met deskundige uitleg van de meester-distillateur zelf. Een heel persoonlijke aanpak en een gezellige sfeer zijn de hoofdingrediënten. Steeds een immens interessante en goed gevulde avond!

Het degustatiezaaltje “De Proeverij” biedt plaats aan maximum 25 zittende personen.

WORKSHOPS

Het nieuwste, en meteen ook het meest praktijkgerichte, event van de stokerij is de “stook-het-zelf” workshop. Samen met ons kan u macereren, distilleren en natuurlijk ook degusteren!

Ervaar de knepen van de stookambacht en wordt zelf distillateur! Begrijp en leer de belangrijke stappen in het proces en het belang van adequaat meten, tijdsbepaling en geduld. Samen ontwikkelen we een product dat u volledig zelf gemaakt heeft!

Binnenkort meer info over de workshops!

Beide formules kunnen ook op aanvraag voor bedrijven in het kader van een originele teambuilding.

“HIER WIL IK ZEKER BIJ ZIJN!” Hou dan onze site of facebookpagina zeker in het oog voor de volgende events! Of schrijf je gewoon in op onze mailinglijst en krijg als éérste de kans om je in te schrijven!

Stokerij VdS

Lion d’Orweg 19
9300 Aalst
053 21 14 86

VOLG ONS OP FACEBOOK